All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 10 iulie | 2020

Zitec, singura companie românească partener Magento

Zitec este oficial singura companie românească partener Magento Business, platforma de e-commerce lider în lume.

Magento face parte din Adobe Experience Cloud, suita care reunește toate tehnologiile de marketing într-un singur loc, de la gestionarea conținutului și realizarea campaniilor prin e-mail până la măsurarea indicilor de productivitate.

Pe lângă platforma de comerț open source, Magento deține un portofoliu extins de soluții omnichannel bazate pe cloud și colaborează cu o rețea globală de peste 1150 de parteneri în soluții și tehnologie.

- PUBLICITATE -

De asemenea, Magento lucrează cu unii dintre cei mai mari retaileri și branduri din industria e-commerce, atât pe segmentul B2B, cât și B2C.

Zitec are o experiență de peste 16 ani în dezvoltarea de magazine online pentru clienți din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului peste 350 de proiecte în peste 15 țări de pe trei continente.

Ce magazine online cunoscute utilizează soluții Magento prin Zitec

Compania dezvoltă proiecte utilizând Magento din 2012, iar, de atunci, specialiștii Zitec au obținut mai multe certificări precum Magento 2 Certified Professional Developer și Magento 2 Certified Associate Developer.

Printre clienții Zitec care au beneficiat de soluții Magento se numără Porsche Romania, eMag, Flanco, iELM, Vector Watch, Altex, Urban Monkey, PPT – Prețuri pentru tine, Tech-Con, Love Crafts sau Zonia.

Mai mult, în 2018, Zitec a câștigat premiul „Client of the Year” la Gala ANIS România pentru proiectul dezvoltat utilizând platforma Magento pentru PPT – Prețuri pentru Tine.

- PUBLICITATE -