Zitec, afaceri în creștere cu 63% față de prima jumătate a anului 2021

Compania a devenit Google Premier Partner, divizia fiind între cele 3% agenții din România care au obținut acest statut

Zitec a înregistrat o cifră de afaceri de 12 milioane euro în prima jumătate a anului 2022, în creștere cu 63% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Segmentele de business care au înregistrat cele mai mari creșteri au fost dezvoltare software personalizată, ecommerce, securitate cibernetică și segmentul de aplicații mobile.

În perioada menționată, compania a început colaborarea cu noi clienți, printre care rețeaua de sănătate privată Regina Maria, Agrii sau Honest General Trading.

În urma dezvoltării diviziei de Digital Marketing, în februarie 2022, Zitec a devenit Google Premier Partner, divizia fiind între cele 3% agenții din România care au obținut acest statut.

În prima parte a anului, platforma Regista a primit premiul special The Most Coherent Approach to Digitize Romania în cadrul evenimentului „Future Banking Awards 2022”, organizat în iunie.

În prezent, aplicația este utilizată zilnic de peste 30.000 de utilizatori aparținând celor peste 900 de clienți, primării, instituții publice precum spitale, școli, licee, universități, dar și companii private, din toate județele țării.

În ceea ce privește aplicația Mirro.io, Tazz, Ddroidd, Bright Spaces, Pluria, Sessions, Transylvania College, Accace, Netopia, Adore Me sau Hochland sunt companiile care o utilizează.

CITEȘTE ȘI: Autonom achiziționează divizia de leasing operațional a grupului Țiriac

- publicitate -