All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 18 ianuarie | 2021
-6.8 C
București

Zitec a preluat Under Development Office

Zitec a preluat recent echipa și portofoliul Under Development Office, agenție de dezvoltare software specializată în aplicații mobile.

Pentru Zitec, preluarea a vizat atât extinderea portofoliului de clienți, cât și creșterea echipei, întrucât membrii fondatori ai companiei și echipa de specialiști în dezvoltare de aplicații mobile, design și blockchain s-au alăturat integral echipei Zitec.

Preluarea se înscrie într-un șir de astfel de acțiuni, după ce, începând cu 2016, Zitec a asimilat echipele și portofoliile Inotec și Cloud Bit, dar și echipele și portofoliile agențiilor Bright și Symbolic la finalul anului 2019.

Under Development Office a fost fondată în 2011 de Iulian Oprea, Ștefan Gergely și Dan Cernau.

Compania, a realizat cu succes peste 100 de proiecte care au inclus design-ul și dezvoltarea de aplicații web și aplicații mobile pentru clienți precum Carrefour, BRD, Medicover, Transavia, Auchan sau Gibraltar Blockchain Exchange.

Agenția este renumită și ca fiind printre primele și cele mai populare companii de blockchain development din Europa, cu proiecte în diferite domenii precum transport, bancar, fintech, identitate digitală, lifestyle & entertainment.

- PUBLICITATE -