Zitec a înregistrat venituri de peste 25 de milioane euro în 2022

Zitec a înregistrat o cifră de afaceri de 25,2 milioane de euro în 2022, o creștere de 42% față de anul precedent. Rata medie de creștere anuală în ultimii trei ani a fost de 54%. 

Cererea mare pentru serviciile de dezvoltare software Zitec a făcut ca aceasta să fie cea mai dinamică direcție de business Zitec în 2022. Creșteri semnificative au înregistrat și alte divizii.

Compania a înregistrat o rată de retenție a clienților de 82%, peste media industriei IT & Software (77%, conform Exploding Topics). Portofoliul Zitec numără în prezent 240 companii din peste 30 de țări.

De asemenea, numărul de angajați ai companiei IT a crescut cu circa 30%, de la 262 de oameni la final de 2021 la 339 la final de 2022.

În acest moment Zitec caută 30 de angajați noi, pozițiile deschise vizând atât roluri tehnice, Software Developers (PHP, Magento, .NET), QA Engineers, Product Owner, Business Analyst, Agile Project Managers, Scrum Masters, cât și non-tehnice.

CITEȘTE ȘI: Zitec a înregistrat afaceri de 7,4 milioane euro în primul semestru

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...