Zitec a înregistrat afaceri de 7,4 milioane euro în primul semestru

Zitec a înregistrat o cifră de afaceri de 7,4 milioane euro în prima jumătate a anului 2021, în creștere cu 60% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Cele mai mari creșteri au fost pe segmentele de servicii și soluții cloud oferite în parteneriat cu Google, produse software personalizate, aplicații mobile și digital marketing.

Compania a început colaborarea cu noi clienți importanți din industrii variate precum managementul mediului, retail sau ONG, printre care Brico Depot, Kärcher și Dăruiește Viață.

Zitec a continuat procesul de digitalizare al instituțiilor publice, prin intermediul soluției de tip SaaS Regista.ro.

Regista este folosită în toate județele țării de peste 700 de clienți, înregistrând în total peste 15 milioane de documente, și fiind utilizată zilnic de peste 14.000 de funcționari publici.

Și aplicația Mirro.io a înregistrat o creștere de 80% a numărului total de utilizatori în primele șase luni ale anului comparativ cu anul trecut.

Mirro a atras în prima jumătate a anului clienți importanți din industrii diverse, precum Tazz by eMag sau Sensilab.

Zitec s-a concentrat și pe creșterea echipei și atragerea de oameni talentați printr-un proces de recrutare desfășurat exclusiv online.

În prezent, echipa companiei numără 230 de membri, în creștere cu 33% față de aceeași perioadă a anului trecut. Compania își propune să încheie anul 2021 cu o cifră de afaceri în valoare de 16 milioane euro.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...