Zitamine Nutrition deschide o rundă de finanțare pentru extinderea în regiune

Zitamine Nutrition, un startup românesc de HealthTech, anunță lansarea unei noi runde de finanțare pentru extinderea serviciului de vitamine personalizate în Bulgaria.

În ultimul an, Zitamine a înregistrat 33.000 de profile nutriționale create de abonați și a livrat peste 2,600 de comenzi.

Zitamine este primul startup de tehnologie și nutriție personalizată din România, împrumutând un model de business care funcționează cu succes de mulți ani în SUA și alte țări din vestul și nordul Europei.

Compania se bazează pe cercetarea științifică și pe tehnologia de analiză a datelor pentru a oferi fiecărui client un plan personalizat de vitamine și suplimente, bazat pe nevoile nutriționale și preferințele fiecărui om.

Cei interesați completează un chestionar cu aproximativ 50 de întrebări despre stilul de viață, obiceiuri, alimentație, alergii, obiective personale, etc.

În urma acestuia, un algoritm analizează răspunsurile și oferă pe loc recomandări personalizate pentru vitamine și suplimente naturale.  În plus, produsele sunt livrate la ușa clienților.

Zitamine Nutrition a fost creat de trei români: Alexandra Stroe, co-fondator Bookster, Iulia Ghiță, fost CEO Bookster și Emanuel Dincă.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: eMAG Seller Credit la a doua rundă de finanțare în valoare de 5 milioane euro

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...