Zilele Avantgarden 3 Brașov

O săptămână dedicată familiei, în perioada 18-24 mai 2015, în cadrul ”Zilelor Avantgarden 3 2015”.

Maurer Imobiliare deschide porțile unui eveniment special: ”Zilele Avantgarden 3 2015”. În perioada 18-24 mai, în cartierul Avantgarden 3 din Brașov, se vor desfășura activități destinate tuturor categoriilor de vârstă, menite să ofere comunității din orașul nostru modelul unui stil de viață bazat pe valori și principii sănătoase.

Astfel, vor avea loc seminarii de nutriție și alimentație sănătoasă raw vegan (alimentaţia vegană fără foc), acțiuni adresate tinerilor părinți prin seminarii practice de parenting, dar și un curs educativ-interactiv dedicat tăticilor și copiilor lor – Daddy Camp.

În centrul cartierului – pe durata a trei zile – va fi prezentă Caravana Sănătății, unde doritorii vor putea veni să își facă analizele gratuit și să fie consultați de un medic. Mai mult, sportul în aer liber nu va lipsi din programul organizatorilor, iar prin acțiunile de plantare a copacilor și arbuștilor în cartier locatarii își vor manifesta preocuparea față de natură și mediul înconjurător.

Ziua de duminică, 24 mai, va fi destinată în totalitate celor mici. În centrul cartierului va fi ridicat un ”Orășel al copiilor”. Atât preșcolarii cât și elevii, vor învăța lucruri interesante despre cele mai importante meserii și instituții, prin jocuri și ateliere specifice. Autoritățile și reprezentanții diverselor instituții vor fi prezenți pentru a le oferi informații copiilor, într-un mod atractiv.

”Trebuie să învățăm să oferim și celor din jurul nostru din ceea ce am primit. Astfel, prin evenimentul organizat, familia Maurer Imobiliare dorește să unească membrii comunității. Cartierul Avantgarden3 este o poartă deschisă tuturor brașovenilor, un punct de referință în orașul nostru.” – Simon Maurer, fondatorul Maurer Imobiliare

Detalii despre agenda săptămânii se regăsesc pe site sau pe pagina de facebook Avantgarden3 Brașov.
Web: https://www.avantgarden3.ro
Facebook: https://www.facebook.com/Avantgarden3Brasov

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...