Zentiva achiziționează o fabrică în Ankleshwar, India

Zentiva anunță semnarea unui contract de transfer comercial cu Sanofi pentru achiziționarea fabricii de producție din Ankleshwar, India. Această achiziție va ajuta la asigurarea continuă a furnizării de medicamente de înaltă calitate pentru mai mulți pacienți, prin extinderea capacității și agilității rețelei de producție.

„Extinderea rețelei noastre de fabrici de producție deținute integral de Zentiva reprezintă un factor cheie pentru succesul nostru pe viitor, asigurând o mai bună garanție a aprovizionării pentru persoanele care locuiesc în Europa și nu numai. Acest lucru ne permite să inovăm în continuare pentru a atinge excelența operațională, pentru a spori productivitatea și pentru a accelera dezvoltarea”, a declarat Nick Haggar, CEO Zentiva. „Suntem ferm implicați în dezvoltarea și succesul echipei și operațiunilor din Ankleshwar. Fabrica va fi cea mai mare din rețeaua noastră, iar echipa din India va juca un rol principal în operațiunile noastre”.

Zentiva a cumpărat și o fabrică din România

La începutul anului 2019, Zentiva și-a mărit rețeaua prin achiziția Solacium din România și a Creo din Regatul Unit, precum și prin realizarea unor investiții de mai multe milioane de euro la Praga și București pentru a maximiza capacitățile de producție.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...