Zborurile către Marea Britanie şi Franţa, cu 47%, respectiv 43% mai ieftine

O analiză Momondo.ro arată că zborurile cu plecare din România pe rutele către Marea Britanie şi Franţa, sunt cu 47%, respectiv 43%, mai ieftine faţă de preţul mediu pentru lunile iunie-august. Oraşul cu cele mai multe căutari de zboruri pentru lunile septembrie-noiembrie este Roma, urmat de Barcelona, Paris, Phuket şi Londra.

Cea mai mare diferenţă de preţ pentru zborurile cu plecare din România se regăseşte în rutele către Marea Britanie: preţul mediu al zborurilor către Regatul Unit în lunile de toamnă este mai mic cu 47% faţă de preţul mediu pentru lunile iunie-august. O scădere importantă se remarcă şi în zborurile către Franţa, preţurile medii devenind cu 43% mai mici decât cele din timpul verii.

Alte ţări vizitate intens de români, către care preţurile medii ale zborurilor sunt reduse în lunile de toamnă sunt Italia (31%), Spania (29%), sau Grecia (23%).

În ceea ce priveşte cazarea, Grecia conduce topul reducerilor, oferind cazări cu 34% mai ieftine în lunile de toamnă. În vestul continentului, camerele de hotel din Spania şi Italia au preţuri medii cu 22% mai mici, respectiv 20%, iar cele din Franţa oferă cele mai mici reduceri din top, de 4%.

Analiza a fost realizată de Momondo.ro – un motor de căutare gratuit care compară cele mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri şi închirieri auto la nivel global. Paltforma online a primit numeroase distincţii internaţionale şi a fost recomandată de către media importante, cum ar fi: New York Times, CNN, Frommer’s şi The Daily Telegraph. momondo are birourile în Copenhaga şi este prezent pe 30 de pieţe internaţionale.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...