Zara pop-up store pentru comenzile online

Zara va deschide, până în luna mai 2018, primul pop-up store destinat lansării și preluării comenzilor online. Magazinul va fi situat în Westfield Stratford Shopping Center Londra, prin extinderea unității existente.

Zara pop-up store va avea 200 mp din totalul de 4.500 mp ai unității și se va concentra exclusiv pe tehnologie.

Pablo Isla, CEO Inditex, a declarat că această deschidere „este un punct important în strategia noastră de integrare a serviciilor online și offline.”

Angajații Zara pop-up vor avea dispozitive mobile pentru a ajuta clienții, iar orice comandă plasată înainte de ora 14 va fi livrată în acceași zi. Mai mult, plățile se vor face mult mai ușor prin integrarea unui terminal de plată bluetooth.

Cea mai importantă inovație vine din sistemul de scanare RFID prin care oglinzile speciale vor putea recomanda clienților produse cu mărimea potrivită pentru aceștia.

Zara pop-up store, livrare instant a comenzilor plasate online

În ceea ce privește livrarea produselor comandate online pe zara.com, clienții vor avea la dispoziție un sistem de livrare complet automatizat. Prin simpla scanare a unui cod de bare primit în momentul lansării comenzii, produsul este livrat într-o cutie de unde poate fi ridicat de client.

În spatele sistemului funcționează un robot care poate procesa peste 2.400 de comenzi simultan.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...