Zara a redeschis magazinul emblematic din Corso Vittorio Emanuele Milano

Zara a redeschis unul dintre cele mai emblematice magazine ale sale la nivel global, situat într-o clădire istorică construită în 1941 pe Corso Vittorio Emanuele Milano.

Președintele Zara, Pablo Isla, a declarat: „Este un magazin unic la nivel global, pentru că îmbină arhitectura specială a clădirii cu ultimele tehnologii în domeniul relațiilor cu clienții și protecției mediului.”

Magazinul, cu o suprafață de 3.500 mp, găzduiește colecții dedicate femeilor și copiilor pe întreaga suprafață, în timp ce colecțiile dedicate bărbaților se află într-o clădire adiacentă, cu o suprafață de 800 mp, renovată integral în 2017.

Primul magazin Zara din Italia cu punct automat de colectare a comenzilor

Unitatea este prima din Italia care dispune de punctul automat de colectare a comenzilor plasate online, în baza scanării unui cod QR sau a PIN-ului primit pe e-mail în momentul plasării comenzii.

Sistemul este capabil să proceseze 900 de comenzi simultan și va livra produsele în câteva secunde.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...