Zanfir SNC a preluat două Carrefour Market din Brăila

Carrefour va cesiona activitatea (magazinul, echipamentul si personalul) supermarketurilor situate in Braila, Strada Scolilor, nr. 95, respectiv Bd. Dorobanti, nr. 78 – Strada 1 Decembrie 1918 catre operatorul Zanfir SNC, dupa data de 9 ianuarie 2017.

Angajații celor 2 magazine vor fi transferați către Zanfir SNC și vor avea garantate aceleași condiții de muncă şi de încadrare în muncă, păstrându-și salariul și tichetele de masă.

De asemenea, după transfer, noul operator intenționează să închidă temporar magazinele în vederea reamenajării și rebranding-ului. În această perioadă, angajații își vor primi integral salariul lunar. Ulterior reamenajărilor, echipele își vor relua activitatea.

Transferul nu vizeaza si magazinul BILLA situat in Braila, Sos. Buzaului (Milcov). Acesta ramane parte a Grupului Carrefour pana in momentul in care va fi identificat un operator interesat sa preia activitatea supermrketului. La data de 1 Iulie 2016, Grupul Carrefour a anuntat finalizarea achizitiei retelei Billa din Romania, dupa aprobarea finala de catre Consiliul Concurentei.

La data de 1 Iulie 2016, Grupul Carrefour a anuntat finalizarea achizitiei retelei Billa din Romania, dupa aprobarea finala de catre Consiliul Concurentei. Pentru a elimina problemele de concurenta, Carrefour s-a angajat sa transfere, catre unul sau mai multi operatori, trei magazine supermarket din Braila (doua magazine Carrefour Market si un magazin Billa:
Carrefour Market situat in Braila, Strada Scolilor, nr. 95
Carrefour Market situate in Braila, Bd. Dorobanti, nr. 78 – Str. 1 Decembrie 1918
• Billa situate in Braila, Sos. Buzaului (Milcov).

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...