yummdiet.com a atras o investiție de 200.000 de dolari

yummdiet.com, platforma de diete și well-being fondată de Cori Grămescu, atrage o rundă de investiții de 200.000 de dolari condusă de Simple Capital.

Cu ajutorul investiției de 200.000 de dolari, yummdiet.com își propune să atragă o cotă de piață semnificativă în țările în care are deja clienți (România, Marea Britanie, Germania, Franța) și să se extindă pe noi piețe internaționale.

Compania își propune ca până la finalul anului 2021 să atingă aproximativ 35.000 de clienți, ajungând astfel la un venit generat de  peste un milion de euro pe an.

yummdiet.com generează automat diete personalizate și, combinat cu celelalte instrumente disponibile pentru utilizatori, devine cea mai complexă platformă de slăbire de pe piață.

Ce face yummdiet.com

Platforma generează un meniu personalizat de slăbire sau menținere în funcție de preferințele alimentare ale clienților și de datele lor de lifestyle, are o secțiune în timp real de coaching și suport pentru slăbire, le oferă clienților acces la calculatorul de înlocuiri alimentare, antrenamente video pentru acasă și rețete cu ingrediente sănătoase, care se încadrează în recomandările nutriționale pentru slăbire.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...