Yardi a închiriat 3.500 mp spații de birouri în Record Park

Yardi Romania și Speedwell anunță semnarea unui nou contract de închiriere pentru un spațiu de birouri de 3.500 mp în Record Park, proiectul mixt dezvoltat de Speedwell în Cluj-Napoca.

Tranzacția, gestionată de Griffes, brokerul responsabil de strategia comercială și închirierile din Record Park din faza de proiectare a dezvoltării cu destinație mixtă, a crescut nivelul de ocupare în clădirea de birouri de 12.000 mp.

85% din cele 236 apartamente au fost rezervate deja, iar clubul de fitness World Class a deschis recent o nouă locație în cadrul proiectului.

„Ne bucurăm că Yardi Romania s-a alăturat chiriașilor Record Park. Faptul că o nouă companie multinațională a ales proiectul nostru ne bucură și demonstrează importanța unui mediu de lucru de înaltă calitate și facilități la standarde ridicate”, a declarat Didier Balcaen, Directorul General al Speedwell.

Cine este Yardi

Yardi Romania este parte a concernului Yardi Systems, Inc., o companie americană fondată în 1984, furnizor global de soluții software dedicate pieței imobiliare, care numără peste 6800 de angajați în birourile din intreaga lume.

Centrul de dezvoltare din Cluj-Napoca este al treilea cel mai mare birou Yardi din lume, cu peste 1100 de angajați care lucrează în diverse arii, de la dezvoltare de soft la analiză de date, marketing și consultanță.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...