All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

Wowland – Cadouri memorabile din inima Moldovei

Mai tii minte cand ai pornit in cautarea unui cadou util, poate chiar memorabil, pentru o persoana draga tie?

Cu si fara poate, in cautarea cadoului perfect, ai luat contact deja sau vei descoperi Wowland.ro, un adevarat univers al cadourilor.

In zilele noastre, Wowland a devenit unul dintre cele mai populare magazine de cadouri de pe piata care-ti ofera alegeri inspirate, cadouri practice si de colectie, cat si cadouri care transmit cele mai mari emotii.

Astazi va facem cunostinta cu acest magazin online de cadouri, cu istoria acestuia, dar si cu surprizele care va asteapta sa le descoperiti in perioada urmatoare.

Cum a luat nastereWowland?

Business-ul de cadouri a luat nastere in orasul Roman, judetul Neamt, un oras micut in care posibilitatile sunt aparent limitate.

Nu si daca vorbim despre Wowland care a analizat cu atentie cerintele potentialilor clienti de pe piata, pe care le-a transformat intr-un portal de succes la indemana tuturor, unde oricine isi poate gasi cadourile favorite indiferent de ocazie sau buget.

Simplele idei de cadouri s-au transformat in alegeri din ce in ce mai deosebite si/sau trasnite, astazi Wowland devenind un magazin de succes prin intermediul caruia puteti gasi accesorii de zi cu zi, produse pentru casa si gradina, articole de divertisment, produse amuzante si iesite din tiparele obisnuite.

Astfel, prin intermediul unui simplu click, poti face oricand un cadou memorabil care sa se transforme intr-o poveste de viata si o amintire de pret.

Un business mic transformat intr-oreteta de succes

Investitia in Wowland a fost una minora (sub 5000€) la care a participat activ administratorul Petru Neagu.

Intr-un oras atat de limitat, transformarea acestui business intr-o reteta de succes pe piata afacerilor a fost aparent anevoioasa, dat fiind lipsa furnizorilor necesari pe piata locala.

Dar pentru Wowland, acest lucru s-a dovedit a fi o adevarata provocare demna de dus la bun sfarsit.

Treptat, odata cu analiza cererii de piata din domeniul cadourilor, care s-a dezvoltat masiv in ultimii ani, fondatorul Wowland a reusit sa puna pas cu pas bazele afacerii cu si despre cadouri, prin intermediul celor mai potriviti furnizori de la nivel national si internațional, ajungand la o cifra de afaceri ce 50.000 € in anul 2020.

Selectia atenta de produse s-a facut remarcata in timp, precum si vastele implicatii, Wowland dovedind ca orice lucru este posibil si ca orice micro-afacere se poate transforma intr-una de interes national sau international, prin intermediul oamenilor potriviti si al ideilor iesite din comun.

Astfel, Wowland incurajeaza astazi orice antreprenor sa lupte pentru visele sale, in ciuda tuturor provocarilor pe care viata i le scoate in cale, chiar si in zonele subdezvoltate. Nimic nu este imposibil atata timp cat exista vointa!

Ce surprize va asteapta in 2021 la Wowland

Anul 2021 a inceput drept o adevarata provocare in special pentru firmele mici si mijlocii. Pandemia nu a fost insa un motiv pe Wowland sa se opreasca din activitate, ci dimpotriva, acest fapt i-a incurajat tot mai mult sa dezvolte afacerea cu si despre cadouri deosebite, la nivel național.

De aceea, drept multumire pentru toata sustinerea si increderea pe care clientii au afisat-o fata de acestia in prezent, cu precadere in pandemie cand numarul acestora s-a dublat, Wowland a luat decizia de a introduce in al 2-lea trimestru al anui o sectiune speciala dedicata cadourilor personalizate.

Cererea pe acest sector este foarte ridicata astfel incat, toate persoanele care vor descoperi sau redescoperi portofoliul Wowland in perioada urmatoare, vor putea beneficia de noutatile momentului printre care si numeroase idei de cadouri cu si despre cei dragi.

De asemenea, compania își propune dublarea cifrei de afaceri, un tel maret, dar nu si imposibil.

Asadar, Wowland va pune la dispozitie numeroase cadouri pentru intreaga familie, cadouri din suflet pentru orice ocazie, la cele mai accesibile preturi.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI