World Class Planet Swim & Gym, al 38-lea club health & fitness din rețea

World Class Planet Swim & Gym este cel de-al 38-lea club din România și al 29 în București, în urma achiziției clubului omonim.

Începând cu 28 noiembrie, clubul se redeschide ca World Class Planet, categoria Gold de abonament și oferă membrilor servicii și condiții premium de antrenament, echipamente inovatoare de health & fitness și o echipă de profesioniști cu experiență.

Fostul club Planet Swim & Gym a avut o istorie de 15 ani și toți membrii săi vor deveni automat membri World Class, cu acces la 33 de cluburi World Class din București și din țară, până la categoria Gold (Bronze, Silver și Gold).

„Achiziția Planet Swim & Gym este un pas strategic care ne duce mai departe în misiunea noastră. Clubul oferă piscine interioare și exterioare, cu o zonă de relaxare, ceea ce îl face ideal pentru familii și, de asemenea, pentru momentele de wellness după orele de serviciu”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Clubul amplasat pe trei niveluri oferă două studiouri de aerobic pentru clase de group fitness, un studio de cycling, un studio de antenaente 1-la-1, piscină semi-olimpică interioară și piscină exterioară cu grădină de vară și zonă cu șezlonguri. Membrii vor beneficia, de asemenea, de serviciile unui salon de înfrumusețare.

Mai mult, membrii își vor putea parca mașinile în parcare privată cu 200 de locuri. Programul de funcționare va fi de luni până vineri, între 06.30-22.30 și sâmbătă, duminică, între 08.00-20.00.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...