World Class deschide un club în București Mall

World Class va deschide un nou club in zona de sud-est a Capitalei, in Bucuresti Mall. Acest club va fi cel de-al 23-lea centru din Bucuresti si al 31-lea din tara.

Cu o investitie de un milion de euro, lansarea World Class in Bucuresti Mall este programata pentru primul trimestru al anului 2018. Locatia cu numarul 31 din retea va beneficia de 1.400 de metri patrati si va aduce mai aproape de cei care locuiesc in zona toate facilitatile de care au nevoie pentru a-si imbunatati stilul de viata si a deveni mai activi, mai des.

Clubul va fi integrat in categoria Bronze, ceea ce le ofera membrilor sansa de a accesa alte categorii de abonamente, dar si de a testa diverse programe de antrenament potrivite pentru stilul lor de viata activ.

„Suntem mandri sa anuntam faptul ca in primul trimestru al anului 2018 vom deschide un nou club intr-unul dintre cele mai mari centre comerciale din Capitala, in Bucuresti Mall – cel de-al 23-lea centru de sanatate si fitness din Bucuresti si al 31-lea din tara. Am ales aceasta locatie datorita pozitionarii pe care o are, deschiderea fiind parte din strategia de dezvoltare a retelei World Class in zone cheie, intens circulate. Ne dorim sa fim cat mai aproape de consumatorii nostri si sa ii inspiram zi de zi sa devina mai activi, mai des. Suntem increzatori ca World Class Bucuresti Mall va deveni in scurt timp noul lor loc preferat pentru antrenamente”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class Romania.

Clientii World Class Bucuresti Mall vor avea posibilitatea de a alege dintre 35 de clase de grup fitness pe saptamana. O parte din aceste programe sunt dezvoltate de LES MILLS, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume si partener pe termen lung al World Class, in timp ce altele sunt dezvoltate de catre expertii World Class.

- Publicitate -

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...