World Class deschide o unitate în Pipera Plaza

Pipera Plaza va găzduicel mai nou club de fitness World Class, al 18-lea centru al rețelei în România. 

Cu o suprafață totală de peste 1.470 de metri pătrati, World ClassPipera Plaza include o sală de sport cu echipamente de ultimă generație șiprograme de antrenament alături de cei mai buni instructori. Pe lângă serviciile de gym, group fitness, cardio și personal training, în centrul WorldClass din Pipera Plaza vor exista și zonele de functional training și cross fitness. Odată cu deschiderea centrului World Class, Pipera Plaza întregește tenantmix-ul și răspunde nevoilor comunitătii de proximitate (atât din zona rezidențială, cât și din zona de business) de petrecere a timpului liber într-un mod eficient și sănătos.

Pipera Plaza este un concept autentic care îmbină shopping-ul, timpul liber și entertainment-ul, ceea ce a captat încă de la început interesul a numeroase branduri românești și internaționale, printre care și World Class. Brandurile Uncle John by Old Brick Pub și Sensiblu s-au alăturat și ele proiectului comercial, deschizând de curând două unități în incinta Pipera Plaza.

Mai mult decât atât, Alpha Property Group va inaugura la finalul lunii noiembrie și faza a doua a proiectului, astfel că pe clienții Pipera Plaza îi așteaptă noi surprize.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...