World Class a redeschis parțial cluburile de health & fitness

Începând cu 15 iunie, World Class a redeschis parțial cluburile de health & fitness cu aplicarea strictă a tuturor protocoalelor de igienă, siguranță și prevenție.

World Class a decis să ia măsuri suplimentare de siguranță și să adopte o strategie de redeschidere în două faze.

O serie de cluburi World Class se vor deschide pe 15 iunie, în timp ce toate celelalte vor urma un plan riguros de redeschidere care va fi anunțat la timp.

Perioada cuprinsă între 15-30 iunie va fi gratuită pentru toți membrii World Class, pentru a le permite să se adapteze mai bine la noile condiții.

Pentru a asigura un mediu sănătos de antrenament, toate cluburile World Class au fost dezinfectate înainte de redeschidere printr-o tehnologie avansată de nebulizare. De asemenea, a fost elaborat un nou standard de siguranță ce va fi impus cu strictețe în toate cluburile din rețea.

Programul cluburilor poate fi modificat

Pentru a asigura cu succes un mediu de antrenament sigur și pentru a respecta cerințele de distanțare socială, programul cluburilor poate fi modificat, iar numărul de persoane permise în același timp va fi, de asemenea, limitat.

Accesul la toate facilitățile, sesiunile de group fitness, dar și zonele de gym va fi posibil numai prin rezervare online sau în aplicația World Class.

Clasele de group fitness vor fi reluate cu o distanțare strictă între participanți: 10 metri disponibili pentru fiecare dintre ei.

În zona de gym, distanța asigurată între membri va fi de 7 metri.

Toate facilitățile clubului vor fi deschise începând cu 15 iulie, cu excepția saunelor și piscinelor interioare.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...