Wizrom lansează MyWiz, serviciu automatizat de contabilitate

Wizrom lansează MyWiz, un serviciu online de contabilitate destinat companiilor mici și foarte mici (microîntreprinderi).

Dezvoltarea platformei digitale, care stă la baza serviciului MyWiz, a început în 2018 și a fost finalizată în cea de-a doua jumătate a anului 2020, fiind deja disponibilă pentru clienți.

Investiția totală, care cuprinde atât platforma, cât și funcțiile și capabilitățile suplimentare ce vor fi adăugate în perioada următoare, depășește 500.000 euro.

MyWiz oferă mai multe instrumente de administrare financiară a unei afaceri, de la emitere de facturi și alte documente, evidența vânzărilor și cheltuielilor, situația gestiunii, până la rapoarte financiare în timp real, declarații și alte documente necesare conform legii.

În plus, antreprenorul are la dispoziție permanent un expert contabil care-l poate asista în soluționarea oricărei situații întâmpinate în activitatea de zi cu zi.

MyWiz are funcții de task management și de comunicare cu contabilul direct din platformă, care facilitează accesul rapid la expertiza și suportul acestuia.

Platforma este operată în întregime în cloud și disponibilă online de pe orice dispozitiv, în condiții maxime de securitate și de protecție a datelor.

MyWiz este disponibil pe bază de abonament lunar și poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale fiecărei companii.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...