WILO, afaceri de aproape 81 milioane de lei în 2022, profit de peste 6 milioane lei

Compania este prezentă în peste 60 de țări și are peste 8.000 de angajați la nivel global

Producătorul de pompe de apă și de soluții pentru gestionarea apei, WILO, anunță o cifră de afaceri de aproape 81 de milioane de lei în anul 2022, cu un profit de peste 6 milioane de lei.

Anul acesta, compania a investit aproape 160.000 de euro într-un sistem fotovoltaic de 200 kW pentru folosirea surselor de energie regenerabilă care contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Noul sediu central WILO, inaugurat în 2020, deservește nu doar clienții locali, ci este conceput pentru a găzdui un hub regional destinat activităților de producție și asamblare ale platformelor grupului.

Cu o experiență de peste 150 de ani în domeniu și 25 de ani de prezență în România, WILO oferă o gamă variată de pompe de apă și soluții pentru managementul apei și clădirilor.

CITEȘTE ȘI: Veniturile Medicover și Synevo au crescut anul trecut cu 7,5%

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...