Wilio, platforma cu profesioniști din domeniul construcțiilor, s-a lansat oficial

Trending

Wilio, platforma care îi pune în legătură ușor și rapid pe utilizatori cu meșteri și alți profesioniști din domeniul construcției și întreținerii casei, a fost oficial lansată în România.

Wilio a devenit disponibil pe piața din România în luna iulie a acestui an și, în numai 2 luni, 3.100 de profesioniști s-au înregistrat pe platformă și peste 2.500 de proiecte au fost publicate

În 2018, doi slovaci, Martin Winkler și Frantisek Duracinsky, fondau o aplicație unde oamenii puteau să-și înregistreze problemele pe care le aveau de rezolvat în casă sau în apartament.

Erau incluse construcții, renovări, reparații, instalații, iar acestea puteau fi preluate de instalatori și alți meșteri sau firme.

În numai 2 ani, 29.604 de profesioniști și companii s-au înregistrat pe platformă și mai mult de 71.000 de proiecte au fost finalizate.

Wilio acționează ca un intermediar între clienții în căutare de anumite servicii și companiile și profesioniștii care le pot rezolva cerințele.

Platforma funcționează pe bază de recenzii, așa că orice lipsă de profesionalism poate fi sancționată imediat.

Martin Winkler a mai dezvoltat împreună cu un partener, prima aplicație de ride-sharing din Slovacia, HOPIN.

Între timp, aceasta a devenit prima aplicație de acest fel din țară, înregistrând în prezent peste 140.000 de curse lunar. 

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești