All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 31 mai | 2020

West Gate prelungește contractele de închiriere cu Carestream

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Parcul de afaceri West Gate semnează extinderea contractelor de închiriere cu compania globală Carestream Dental pentru încă cinci ani și cu compania canadiană Carestream Health pentru încă un an.

Carestream Dental este o companie globală, furnizând soluții și tehnologie digitală dentară, având  peste 1,400 angajați și birouri în 24 de țări.

- Publicitate -

Devenită companie independentă după separarea de Carestream Health în 2017, Carestream Dental și-a continuat angajamentul de a furniza soluții și servicii inovatoare profesioniștilor în medicina dentară și pacienților acestora.

În ultimii doi ani, compania a lansat produse de top premiate cu cele mai înalte distincții, cum ar fi sistemul de radiologie digitală 3D și freza digitală care poate produce coroane dentare pentru restaurare în aceeași zi, fiind nominalizată în 2019 de CIO Review în top 50 soluții de viitor.

Prelungirea contractului cu West Gate pe următorii cinci ani susține misiunea companiei: transformăm industria dentară, simplificăm tehnologia și schimbăm viețile oamenilor din România și restul lumii.

Noile contracte cu companiile Carestream Health și Carestream Dental marchează a treia prelungire contractuală semnată de West Gate în acest an, după cea cu Ericsson România (în februarie 2019) și cu Societe Generale European Business Services (în mai 2019).

În prezent, gradul de ocupare al parcului de birouri West Gate este de 100%.

- Publicitate -

ULTIMELE