Week-end-ul discount-urilor de Crăciun la Bucureşti Mall

.
.

Bucureşti Mall intră în febra cumpărăturilor de Crăciun cu 3 zile de discount-uri exclusive și oferte unice. În perioada 14-16 decembrie, peste 50 de magazine se pregătesc pentru sărbători cu prețuri speciale.

 

Christmas Discount Weekend înseamnă trei zile în care goana după cadouri să fie un prilej de voie bună și încântare. Astfel, între 14-16 decembrie, marea majoritate a magazinelor vor avea extra discounturi, oferte speciale și promotii, toate pe ritmuri de colinde, și într-o atmosferă condimentată cu vin fiert și bomboane de ciocolată.

 

Pasionații de modă trebuie să știe că îi așteptăm cu următoarele discount-uri la magazinele: Debemhams – 50% discount, Tommy Hilfiger – 15%, Marks&Spencer – 20% discount la articole de iarnă, Massini – 20% extradiscount, Lacoste – 25% discount la încălțăminte, Gant  -20% discount la jackete, Depot 96 – 20% discount, Lashez – 40%, Steilman – 30% discount, Golden Point – 10% extradiscount, Andrew`s Tie – 5% la cămăși cu preț întreg, Guess – 20%, Springfield – 30%, Lee Cooper – 20%, Bigotti – 20%, ID Sarrieri – 50%, BSB – 30%, Collective – 20%.

 

Pentru copii avem reduceri la: Picioru`Gras – 50%, Imaginarium – cadou la orice achiziție efecturată, Champion – 50% discount la al doilea produs cumpărat, Noriel – 10% extradiscount, Brands for Kids – 20%.

 

Iubitorii sporturilor de iarnă beneficiază de oferte la Nike: 20% extradiscount și Intersport – 20% extradiscount.

Magazinele de decorațiuni vă întâmpină și ele cu oferte speciale la Sarra Blue și 30% discount la perne si fețe de pernă la Bam Boo.

 

Articolele de încălțăminte vă vor surpinde cu reduceri de până la 30% laLether Point, Bata are 25% discount la toate articolele, Otter – 20% extradiscount, Aldo – 20% extradiscount și Pepper – 10% extradiscount.

 

Produsele cosmetice  se află și ele pe lista de discount-uri: The Body Shop -15% discount, Skin 79 – 30% discount, Yves Rocher – 30% discount, Miss Coop – 40% discount, Flormar – 25% discount, Anastasia Beverly Hills – 25% discount.

 

Bijuteriile sunt preferatele doamnelor, așa că Oxette a pregătit un discount de 20%, Accesorize – până la 70% discount, Altinbas – 15% la diamante și 5% la aur, Lasardo – 50%.

 

Produselede sănătate  vă oferă 25% discount la GNC iar Whittard of Chelsea – 15%.

 

Cei care vor alege unul din serviciile oferite de Gett’s Color Bar beneficiază de un discount de 60% iar Diamond Car Wash a pregătit discount-uri de până la 40%.

 

În plus, în această perioadă se desfășoară în București Mall o tombolă cu multe surprize, pentru cumpărături de 300 ron fiecare participant având posibilitatea câștigării unui premiu instant și intrând în cursa pentru o garderobă de 10.000 ron.

 

Pentru mai multe informații vă așteptăm pe pagina de Facebook București Mall și pe site-ul București Mall.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...