WatchShop.ro reia activitatea în offline și mută showroom-ul din București

WatchShop.ro își reia activitatea în offline și redeschide showroom-ul din București într-o nouă locație, pe Strada Morilor Nr. 42, în zona Timpuri Noi. Noul showroom este operațional de luni, 18 mai, și expune cu vânzare peste 500 de ceasuri și produse conexe.

La fiecare comandă de peste 500 de lei plasată online cu ridicare offline, până pe 29 mai, clienții primesc gratuit un ceas Sekonda.

6 din 10 preferă să cumpere ceasuri din online

Potrivit unui sondaj realizat recent de WatchShop.ro, 58% dintre români (circa 6 din 10) preferă să cumpere ceasuri din online. În continuare, însă, pentru o categorie importantă de public, chiar și în contextul actual, este important să vadă fizic produsul dorit, înainte de a decide achiziția acestuia.

Showroom-ul WatchShop.ro din Strada Morilor Nr. 42 funcționează cu program extins, de la 09:00 la 18:00, pentru a acomoda, astfel, un număr mai mic de clienți pe oră, reducând aglomerarea magazinului.

În această perioadă, showroom-ul funcționează cu un singur consilier de vânzări pe tură, iar service-ul, amplasat în aceeași locație, dar în încăperi diferite, va avea un singur ceasornicar, ca măsuri de protecție pentru angajații WatchShop.ro.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...