WatchShop.ro reia activitatea în offline și mută showroom-ul din București

WatchShop.ro își reia activitatea în offline și redeschide showroom-ul din București într-o nouă locație, pe Strada Morilor Nr. 42, în zona Timpuri Noi. Noul showroom este operațional de luni, 18 mai, și expune cu vânzare peste 500 de ceasuri și produse conexe.

La fiecare comandă de peste 500 de lei plasată online cu ridicare offline, până pe 29 mai, clienții primesc gratuit un ceas Sekonda.

6 din 10 preferă să cumpere ceasuri din online

Potrivit unui sondaj realizat recent de WatchShop.ro, 58% dintre români (circa 6 din 10) preferă să cumpere ceasuri din online. În continuare, însă, pentru o categorie importantă de public, chiar și în contextul actual, este important să vadă fizic produsul dorit, înainte de a decide achiziția acestuia.

Showroom-ul WatchShop.ro din Strada Morilor Nr. 42 funcționează cu program extins, de la 09:00 la 18:00, pentru a acomoda, astfel, un număr mai mic de clienți pe oră, reducând aglomerarea magazinului.

În această perioadă, showroom-ul funcționează cu un singur consilier de vânzări pe tură, iar service-ul, amplasat în aceeași locație, dar în încăperi diferite, va avea un singur ceasornicar, ca măsuri de protecție pentru angajații WatchShop.ro.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...