Vulturilor Residence, imobil ECO amplasat în centrul capitalei

Compania Vasile Building & Investment (VBI) construiește Vulturilor Residence, un imobil ECO a cărui valoare de piață este estimată la 4 milioane de euro și care este amplasat între Piața Unirii și Piața Alba Iulia, în București.

Aceasta este prima decizie a dezvoltatorului de a investi într-un ansamblu de locuințe situat în centrul capitalei, după ce anterior a construit și vândut integral peste 450 de apartamente în 13 proiecte rezidențiale, în zonele Titan și 1 Decembrie.

Cu un regim mic de înălțime, tip vilă, imobilul cuprinde 30 de apartamente decomandate (garsoniere, apartamente cu două, trei sau patru camere), prevăzute cu balcoane, terase sau grădini private. În timp ce lucrările la primele locuințe vor fi încheiate în vara acestui an, duplexurile de la ultimele etaje vor fi finalizate până la sfârșitul anului 2019.

Vulturilor Residence dispune de spații comune iluminate prin LED-uri alimentate de la panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și spații verzi, cu instalații de irigat automatizate, ca urmare a abordării ECO ce stă la baza proiectului. Ansamblul prevede și un loc de joacă pentru copii, construit în curtea imobilului.

Conform statisticilor disponibile pe www.imobiliare.ro, peste 35% dintre cumpărătorii din ultima perioadă sunt interesați de proprietăți al căror preț este cuprins între 60.000 si 150.000 euro. În acest interval se regăsesc și cele mai multe apartamente din Vulturilor Residence, de la garsoniere, până la cele cu patru camere.

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...