Vulcan Mall a fost echipat cu uși Geze

.
.

GEZE România a furnizat în cel mai nou proiect comercial din Bucuresti – Vulcan Value Centre – 20 de uși glisante automate, adaptate special traficului și constructiei căilor de evacuare specifice centrelor comerciale.  Astfel, au fost montate două uși telescopice GEZE Slimdrive SLT, 16 uși glisante liniare GEZE Ecdrive și două uși glisante automate GEZE Slimdrive SL-BO, cu funcție de break-out pentru căi de evacuare.

”Cu uşile glisante automate de la GEZE se pot îndeplini cele mai diverse cerinţe de utilitate pentru o clădire. Pentru centrul comercial Vulcan, am urmărit să răspundem nevoilor de utilizare folosind sisteme de uşi glisante care să ofere confort, siguranță şi design contemporan”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Uşile glisante ocupă un spaţiu redus, sunt eficiente, elegante şi moderne. Versiunea din seria de acţionări GEZE Slimdrive cu o înălţime de numai 7 centimetri se potriveşte perfect în orice tip de arhitectură a clădirii şi oferă posibilităţi variate de montaj. În ceea ce privește sistemele GEZE Ecdrive, acestea oferă o soluție rentabilă din punct de vedere economic fiind foarte fiabile sub aspectul funcţionalităţii.

Uşile glisante automate telescopice din gama premium GEZE Slimdrive SLT sunt prevăzute cu o acţionare performantă, care se adaptează perfect chiar şi în cele mai înguste faţade din sticlă, foile mobile cu cadru subţire şi elementele laterale oferind un aspect luminos şi transparent.

Uşile glisante liniare GEZE ECdrive înglobează tehnologie și software de ultima generație, astfel reprezentând o soluție cu un raport preţ – calitate excelent pentru proiectele cu trafic intens. Sistemul GEZE Ecdrive poate fi oferit și în varianta FR cu acţionare redundantă şi tehnologie cu două motoare rezistente la uzură fiind destinată echiparii căilor de evacuare.

Versiunea speciala GEZE Slimdrive SL-BO este un sistem Break-Out certificat pentru căi de evacuare destinat a fi instalat în cadrul proiectelor cu cerinţe de siguranţă ridicate, cum sunt centrele comerciale, hoteluri sau spitale.

Sistemele de uși glisante automate furnizate în proiectul Vulcan sunt prevăzute cu un software inteligent putând fi astfel autoprogramabile, cu adaptare automată a comportamentului uşii la frecvenţa de circulare, conectabile la reţea şi integrabile în sistemele de management a clădirilor. Acumulatorul integrat permite deschiderea şi închiderea de urgență în cazul penelor de curent, iar sistemul este foarte silențioas, cu rezistentă la uzură și motor fără întreţinere.

 

GEZE România a mai furnizat uși automate și altor centre comerciale precum: Sun Plaza, București Mall, Jolie Ville, Centru Comercial Titan, Dragonul Roșu, Centrul Comercial Crângasi, Militari Shopping Center, Auchan Giulești.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...