VTEX va investi 4 milioane de dolari în România până în 2021

  • Obiectivul este accelerarea extinderii pe plan local și în Europa Centrală și de Est;
  • VTEX a investit anul trecut 1 milion de dolari pe piața locală.

VTEX va investi 4 milioane de dolari în dezvoltare în România, în următorii 2 ani. Compania a alocat 1,5 milioane de dolari pentru investiții anul acesta și 2,5 milioane de dolari în 2021.

„Investițiile de anul acesta vor sprijini consolidarea proiectelor existente în România și crearea unei echipe locale puternice, formată doar din cei mai buni oameni din domeniu. Urmărim crearea de parteneriate solide cu agenții precum Zitec, cu ajutorul cărora să devenim un lider în țară și apoi în regiune. Obiectivul este să accelerăm extinderea și livrarea de noi proiecte pentru retaileri importanți din eCommerce-ul local și regional, a căror creștere o putem susține cu platforma noastră de comerț unificată, scalabilă, securizată și globală”, spune Cristi Movilă, Country Manager VTEX România.

Biroul VTEX din România va fi centru de extindere al companiei în regiune, în Europa Centrală și de Est. 

În 2019, VTEX a investit în România 1 milion de dolari în localizarea produsului, în consolidarea echipei și în acțiuni menite să sprijine dezvoltarea pieței locale de eCommerce. Anul trecut, compania a lansat un program de training, audit și consultanță, VTEX Partner Insights, pe care VTEX îl implementează în companiile mari și în cele care au o abordare omnichannel, interesate să-și crească vânzările și să se dezvolte rapid. 

La nivel global, compania s-a axat, în ultimii 5 ani, pe construirea unei platforme care să permită dezvoltarea comerțului global prin unificarea operațiunilor clienților online și offline, iar investițiile viitoare vor oferi soluții de tip unified commerce îmbunătățite.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...