VTEX achiziționează Suiteshare, companie care permite vânzarea prin WhatsApp

VTEX a achiziționat Suiteshare, o companie tech de marketing, care permite vânzarea socială prin WhatsApp.

Suiteshare furnizează experiențe de cumpărături conversaționale pentru retaileri importanți din Brazilia și America Latină. Printre aceștia se numără Lacoste, The North Face, Reserva, Grupo Soma, Natura și Mary Kay.

Achiziția vine în contextul în care utilizarea aplicațiilor de mesagerie a depășit utilizarea platformelor de socializare, având cu 20% mai mulți utilizatori activi.

Cercetările efectuate de Facebook arată că 66% dintre consumatori sunt mai încrezători în efectuarea unei achiziții, atunci când un brand este activ pe aplicațiile de mesagerie.

Odată cu achiziția Suiteshare, VTEX va oferi comercianților săi o platformă care le va permite să ajungă și să vândă utilizatorilor WhatsApp din întreaga lume.

Fondată în 2018 în regiunea Porto Alegre, Suiteshare funcționează pe post de extensie digitală pentru conturile de WhatsApp și ajută companiile să conecteze clienții cu diferite puncte de contact.

Soluția permite brandurilor să distribuie cererea între magazinele fizice și să sprijine operațiunile de franciză.

Atunci când consumatorul accesează o fereastră de chat pe site, el este recunoscut prin georeferențiere și este direcționat către personalul de vânzări din cel mai apropiat magazin.

- Publicitate -

Ultimele

HalfPrice ajunge la trei magazine în România, după deschiderea unității din București

Retailerul polonez HalfPrice a ajuns din această lună la trei unități pe plan local după ce a deschis cel...