VTEX Accelerator, proiect de accelerare și incubare pentru startup-uri

VTEX Accelerator este structurat pe trei nivele, țintește atât startup-urile, cât și profesioniștii din întreaga lume, și are ca scop accelerarea dezvoltării piețelor globale de e-Commerce, cu accent pe colaborare.

Înscrierile aplicanților în proiectul VTEX Accelerator sunt deschise până pe 26 noiembrie.

Programul VTEX Incubator se desfășoară pe o perioadă de 6 luni, și este deschis pentru startup-urile înființate recent, în ultima jumătate de an, care au deja conturat un plan sau un MVP (produs minim viabil) al soluției lor inovatoare.

Se concentrează pe accelerarea ideilor de comerț electronic într-o formă tangibilă și pe stabilirea unei baze solide pentru soluțiile propuse.

Programul VTEX Accelerator are o durată de 4 luni și este destinat startup-urilor cu o vechime între 6 și 12 luni care și-au materializat deja ideile într-un MVP sau au deja o primă versiune a soluției. Participanții vor avea șansa să testeze și să construiască produsul pe infrastructura lor existentă.

Pentru fiecare dintre cele două programe vor fi selectate câte trei startup-uri

Finaliștii vor fi anunțați pe 4 decembrie și vor intra efectiv în programe pe 21 decembrie.

Până la finalizarea acestora, vor beneficia de investiții de 10.000 de dolari (equity-free grants), acces la angel – investors, expunere la evenimente majore de comerț electronic, mentorat făcut de experți în domeniu, burse finanțate integral, acces la spații de co-working și instrumente VTEX.

Proiectul VTEX Accelerator include, de asemenea, un program de cultivare a talentelor, destinat profesioniștilor care doresc să-și perfecționeze cunoștințele despre comerțul digital și să urmeze, în cele din urmă, o carieră în domeniu.

- publicitate -