All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 2 decembrie | 2020
2 C
București

VTEX Accelerator, proiect de accelerare și incubare pentru startup-uri

VTEX Accelerator este structurat pe trei nivele, țintește atât startup-urile, cât și profesioniștii din întreaga lume, și are ca scop accelerarea dezvoltării piețelor globale de e-Commerce, cu accent pe colaborare.

Înscrierile aplicanților în proiectul VTEX Accelerator sunt deschise până pe 26 noiembrie.

Programul VTEX Incubator se desfășoară pe o perioadă de 6 luni, și este deschis pentru startup-urile înființate recent, în ultima jumătate de an, care au deja conturat un plan sau un MVP (produs minim viabil) al soluției lor inovatoare.

- PUBLICITATE -

Se concentrează pe accelerarea ideilor de comerț electronic într-o formă tangibilă și pe stabilirea unei baze solide pentru soluțiile propuse.

Programul VTEX Accelerator are o durată de 4 luni și este destinat startup-urilor cu o vechime între 6 și 12 luni care și-au materializat deja ideile într-un MVP sau au deja o primă versiune a soluției. Participanții vor avea șansa să testeze și să construiască produsul pe infrastructura lor existentă.

Pentru fiecare dintre cele două programe vor fi selectate câte trei startup-uri

Finaliștii vor fi anunțați pe 4 decembrie și vor intra efectiv în programe pe 21 decembrie.

Până la finalizarea acestora, vor beneficia de investiții de 10.000 de dolari (equity-free grants), acces la angel – investors, expunere la evenimente majore de comerț electronic, mentorat făcut de experți în domeniu, burse finanțate integral, acces la spații de co-working și instrumente VTEX.

Proiectul VTEX Accelerator include, de asemenea, un program de cultivare a talentelor, destinat profesioniștilor care doresc să-și perfecționeze cunoștințele despre comerțul digital și să urmeze, în cele din urmă, o carieră în domeniu.

- PUBLICITATE -