Vrei să ieși din anonimat? Iată 5 modele de rame pentru ochelarii de vedere

Iubitoarele de modă știu că nu există un accesoriu mai potrivit pentru sublinierea personalității decât o pereche de ochelari. Ochelarii nu mai reprezintă de mult doar un articol necesar din cauza unei deficiențe de vedere, ci au devenit o completare a stilului, ajutând la exprimarea stilului personal. 

Dacă și tu te numeri printre purtătoarele de ochelari de vedere și dorești să-ți scoți ținuta din anonimat prin intermediul acestora, te invităm să descoperi în articolul următor câteva modele de rame pentru ochelari de soare care vor reuși să-ți propulseze ținuta de fiecare dată. 

  1. Rame delicate metalice subțiri 

Ramele subțiri metalice se numără printre cele mai populare tipuri de rame pentru ochelari de vedere în moda prezentului. Interesul pentru ramele metalice vine din ideea că aceste modele sunt potrivite pentru o mulțime de stiluri vestimentare și ocazii. Acestea nu vor ruina aspectul unei rochii de seară și se vor potrivi la fel de bine atât în mediul business, cât și în stilul casual de zi cu zi. Mai mult decât atât, datorită versatilității lor, se potrivesc mai multor tipuri de fizionomii și vor reuși să adauge un touch rafinat oricărei ținute. 

  1. Rame de ochelari în stil cat eye 

La fel de rezonante ca întotdeauna, ramele de ochelari în stil cat eye rămân în continuare accesoriile perfecte pentru femeile pasionate de modă, indiferent că vorbim despre mediul business, mediul academic sau despre ținutele casual chic de zi cu zi. O pereche de ochelari de vedere cat eye va reuși întotdeauna să-ți propulseze ținuta, oricare ar fi stilul personal care te reprezintă. 

La fel de populare sunt și modelele de rame geometrice în stil cat eye, care reușesc să-ți accentueze personalitatea și să-ți scoată în evidență forma feței. În plus, ramele cat eye sunt sexy, dar în același timp păstrează o notă de seriozitate, conturând imaginea unei femei care știe ce-și dorește. 

  1. Rame supradimensionate pentru ochelarii de vedere 

O altă tendință a prezentului este și cea a ochelarilor oversize, adică supradimensionați. Populare și în cazul modelelor de ochelari de soare, ramele supradimensionate pot fi abordate și în cazul ochelarilor de vedere. Adesea disponibile în tonuri îndrăznețe, aceste modele de rame pot eleva orice ținută, de la cele chic casual, până la cele elegante. 

Desigur, un astfel de model de rame de ochelari nu se vor potrivi întocmai mediului business, însă merită adăugat la colecția ta de ochelari, pentru a-i purta în ținute fashion care să întoarcă toate privirile. 

  1. Rame rotunde în stil vintage 

Ochelarii în stil vintage reprezintă o combinație de tendințe din anii trecuți, cu o notă contemporană și au câștigat din ce în ce mai multă popularitate în rândul iubitoarelor de frumos. Deopotrivă fine și elegante, modelele de rame rotunde în stil vintage reușesc să contureze ideal trăsăturile faciale dreptunghiulare ale femeilor și nu numai. 

Fie că optezi pentru rame în nuanțe argintii sau aurii, fie că vrei să te joci cu paleta cromatică și să optezi pentru rame de ochelari multicolore, cu siguranță vei ieși în evidență purtând aceste modele de rame de ochelari. 

  1. Rame de ochelari în stil aviator 

Ramele în stil aviator, al căror design este inspirat de ochelarii piloților de avioane din anii 90 nu se vor demoda pentru mult timp de acum înainte. Așa că dacă ești în căutarea unei modalități prin care să-ți scoți ținuta din anonimat, ramele de ochelari pilot pot fi una dintre cele mai bune alegeri în materie de accesorii. Dacă deții un profil dreptunghiular al feței, cu atât mai mult va merita să investești într-un astfel de model de rame pentru ochelarii tăi de vedere. 

Tu ce modele de rame ai alege pentru a-ți scoate ținuta din anonimat?

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...