Vrei să ai parte de un aspect mai tânăr? Iată ce poți face

Cu toții visăm la acel aspect tânăr, sănătos și radiant. Și, chiar dacă încă se caută elixirul tinereții veșnice, există totuși anumite lucruri care te ajută să îți prelungești aspectul tânăr pentru mai mult timp. 

Cu siguranță ai văzut femei, care par să fie mult mai tineri decât sunt de fapt, și probabil te întrebi care este secretul lor. 

Evident, că aici vorbim despre un cumul de factori, de la folosirea unor anumitor produse foarte bune precum sunt cele coreene de pe RadiantBeauty.ro  la un întreg stil de viață, axat pe acest lucru: păstrarea frumuseții și tinereții pentru cât mai mult timp. 

Este adevărat că și moșternirea genetică poate avea un rol aici, însă nu trebuie să te împiedici de acest aspect. Chiar poți schimba lucrurile, dacă ai grijă de tine. 

Hai să aflăm ce rutină de îngrijire ar trebuie să abordezi și peste ce pași să nu sari, atunci când vorbim despre îngrijirea tenului. Acesta are primul impact, atunci când ceilalți, te privesc nu-i așa? Deci el va spune multe despre tine. 

Folosește întotdeauna o cremă de hidratare, ca prim pas

Dacă te afli în categoria femeilor care se simt mult mai bine, cu un machiaj, chiar dacă este unul discret, atunci nu uita de acest pas, al hidratării tenului, înainte de a-ți pune fondul de ten pe față. 

În acest fel, hidratezi pielea, și nu riști ca aceasta să se usuce pe timpul zilei, ba mai mult, să absoarbă tot conținutul fondului de ten. Acest pas este important chiar și atunci când nu folosești nici un fel de machiaj, deci nu sări peste el. 

Un ten uscat, oferă un aspect îmbătrânit, deci păstrează-ți fața hidratată cât mai mult timp posibil. Aici te ajută și consumul de lichide și o alimentație bogată în fructe și legume. 

Folosește produse pe bază de colagen

Pe măsură ce timpul trece, producția de colagen din organismul nostru  scade, iar acest lucru nu doar că ne poate afecta sănătatea articulațiilor, spre exemplu, dar are un rol important și în aspectul pielii noastre. 

Produsele pe bază de colagen dar și alimentele bogate în colagen te vor ajuta să scapi de riduri, sau cel puțin să le previi. 

Folosește produse anticearcăn

Somnul insuficient sau o odihnă necorespunzătoare pe timpul nopții, aduce semne vizibile pe tenul tău. Apariția cercănelor, a zonelor prea închise din jurul ochilor dar și a pungilor de sub ochi, nu sunt un aspect, care să te facă să arăți mai tânără. 

Așadar, aici, ai nevoie de produse care să te ajute să reduci acest aspect. În acelși timp, te poți folosi de tot felul de măști naturale sau chiar gheață, pentru a reduce aspectul ochilor obosiți. 

Nu exagera cu machiajul

Machiajul are rolul de a accentua frumusețea naturală și de a scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ale tale și de a ascunde anumite imperfectiuni. Însă un machiaj exagerat îți va oferi un aspect mult mai matur și poți risca să accentuezi ridurile, spre exemplu. 

Naturalețea a fost dintotdeauna apreciată, iar acest lucru este evergreen.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...