VoxiKids vrea să atragă 290.000 de euro pe SeedBlink

Listarea va avea loc marți, 3 noiembrie, la ora 10.00 AM.

Suma vizată prin equity crowdfunding este de 175.000 de euro. Runda este susținută de investitori privați împreună cu fondurile de investiții Gapminder VC – care continuă să susțină proiectul – și Cleverage VC.

34 de milioane de copii au nevoie de logopedie

Produsul VoxiKids a fost lansat în martie anul trecut de către AnaMaria Onică (36 de ani), Cristian Băiță (38 de ani) și Adrian Enache (31 de ani).

Acesta a fost lansat ca un MVP (minimum viable product) pentru mobile – iOS și Android- și are în prezent peste 10.000 de utilizatori.

Parteneriat cu Universitatea Politehnică din București

În ultimele luni antreprenorii au început tranziția către online prin crearea unei platforme SaaS unice care să conecteze părinții cu logopezii făcând posibilă terapia logopedică online.

Versiunea beta a platformei se află în testare privată în 25 de cabinete și urmează să fie publică până în luna decembrie.

De asemenea, la începutul lui 2021 va fi lansată varianta finală a aplicației de mobil, care va încorpora și un modul de inteligență artificială (procesare voce). Modulul de inteligență artificială este creat în parteneriat cu Universitatea Politehnică din București.

Antreprenorii își propun ca la finalul lui 2021 produsul să fie utilizat în peste 1.000 de cabinete și să influențeze calitatea vieții a peste 17.000 de copii din România.

Astfel, anul viitor compania ar putea ajunge la o cifră de afaceri de 720.000 de euro pe plan local.

Versiunea finală a platformei va conține 20 de module care oferă: terapie online, conținut (exerciții, teme de lucru pentru acasă), instrumente administrative (facturare, managementul documentelor), instrumente de comunicare (calendar de programări, notițe relevante), gestionare pacienți (urmărirea progresului, ajustarea terapiei, evaluări, rapoarte, statistici).

De asemenea, echipa lucrează la crearea de conținut care să se adreseze și copiilor cu deficiențe precum Autism, Sindromul Down.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...