Voxa, aplicația de audiobooks în limba română, disponibilă pe Android și iOS

Printre personalitățile care dau „voce” cărților se numără Mihai Călin, Florin Piersic Jr, Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Marius Manole sau regretata Stela Popescu

Voxa, o aplicație de audiobooks și e-books în limba română cu acces nelimitat, este de acum disponibilă publicului, pe Android și iOS.

Serviciul se lansează cu un portofoliu de 1.770 ore de audiobook-uri și peste 200.000 pagini de e-book-uri în limba română, alături de titluri în limba engleză.

Printre sutele de titluri de audiobook-uri disponibile în limba română, se numără și Gândește ca un călugar, în lectura lui Mihai Călin sau Marele Gatsby, în lectura lui Florin Piersic Jr.

Este disponibilă și colecția Disney, în lectura regretatei Stela Popescu, cu titluri precum Albă ca zăpada, Alladin, Alice în Țara Minunilor, Bambi, Cartea Junglei, Cenușăreasa, etc.

Cele 16 edituri care au semnat deja pentru a fi parte din proiectul Voxa aduc pasionaților de carte un portofoliu consistent de titluri.

Pe platformă va fi prezent și un distribuitor internațional care va aduce în platformă zeci de mii de audiobooks și e-books în limba engleză.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...