Vox Vertical Village, un proiect rezidențial unic în România

Vox Vertical Village va fi dezvoltat în Timișoara și va reuni 120 de locuințe contemporane într-o clădire cu 10 niveluri. Dezvoltarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, termenul de finalizare fiind prevăzut pentru sfârșitul anului 2019.

Proiectul reprezintă primul concept ”vertical village” de pe piața imobiliară din România și va include o serie întreagă de facilități, un atrium generos și o „pădure pe verticală” compusă dintr-o multitudine de arbori și alte tipuri de plante.

„Pădurea verticală” va fi compusă dintr-o multitudine de arbori și alte tipuri de plante care vor fi amplasate atât în interior cât și pe terasele proiectului. În plus, membrii comunității Vox Vertical Village vor beneficia de o serie întreagă de facilități: un atrium generos care va crește interacțiunea din cadrul comunității, o piscină exterioară, o zonă de recepție, cinema și o sală de fitness complet echipată.

„Ne-am propus să dezvoltăm un proiect care va redefini stilul de viață urban. Vox Vertical Village va reuni toate beneficiile specifice locuirii într-o casă amplasată la sol, într-o zonă cu spații verzi ample, dar și avantajele evidente ale unui proiect modern, într-o clădire cu un grad ridicat de confort si siguranță. Vox Vertical Village se adresează celor care se află în plină expansiune profesională și care au un stil de viață dinamic, în ton cu dezvoltarea economică fără precedent a orașului, dar care își doresc și liniștea și confortul unui cămin aparte.”, a declarat Virgil Tornoreanu, Managing Partner Werk Property Group.

Vox Vertical Village va reuni locuințe cu două, trei și penthouse-uri cu patru camere, fiecare fiind prevăzută cu o terasă generoasă cu o suprafață de minimum 57 de metri pătrați utili, suprafața totală a teraselor locuințelor din cadrul proiectului ajungând astfel la 7.000 de metri pătrați. Proiectul va dispune de o parcare subterană și supraterană compusă dintr-un total de 138 de locuri de parcare – 94 în subteran și 44 la nivelul solului.

Vox Vertical Village este dezvoltat în imediata apropiere a Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de către Werk Property Group în urma unei investiții de 30 de milioane de euro.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...