Vox Technology Park Timisoara închiriază 1.000 mp către Recensio Nobilis

Compania timișoreană de cercetare de piață Recensio Nobilis a închiriat o suprafață de 1.000 de metri pătrați în clădirea de birouri Vox Technology Park din Timișoara.

Compania a fost fondată în 2010 și are o echipă formată din aproximativ 80 de specialiști și face parte din DMR Group, firmă care mai deține filiale deschise în New York, Hong Kong și Milano.

„Ne continuăm misiunea de a crea primul hub tehnologic modern din Timișoara, nu doar prin caracteristicile proiectului cât și prin calitatea companiilor care își vor desfașura activitatea în cadrul Vox Technology Park, cea mai mare parte provenind din domeniul IT&C. În plus, încrederea în proiect reiese și din durata contractelor încheiate, de până la 10 ani, și purtăm discuții avansate cu mai multe multinaționale de profil, proiectul urmând a fi închiriat integral în viitorul apropiat”, declară Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Recent au fost desemnați și câștigătorii campaniei Vox Your Startup, prin care două companii timișorene de tip start up din domeniul tehnologiei vor beneficia gratuit de spații de birouri în cadrul Vox Technologii Park timp de doi ani.

Cele două companii sunt SkeletonCAD, care vizează dezvoltarea de produse software pentru proiectarea asistată pe calculator și Mindfully, care utilizează inteligența artificială în scop medical pentru detectarea timpurie a schizofreniei.

Facilitățile Vox Technology Park

Vox Technology Park dispune de facilități unice, precum posibilitatea identificării biometrice printr-o aplicație care va genera o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei, dar și avantaje competitive pentru viitorii angajați, ca spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii.

Proiectul oferă de asemenea spații de până la 3.500 de metri pătrați pe etaj, cea mai mare suprafață disponibilă în acest moment în oraș.

Werk Property Group – date cheie

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a dezvoltat în ultimii ani în Timișoara peste 800 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.

Omul de afaceri Virgil Tornoreanu deține și compania producătoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizează programe și aplicații pentru companii internaționale și diferite instituții publice și bancare din vestul Europei, fiind și resellerul și service-ul autorizat Apple Vox Store în România.

- publicitate -

trebuie să citești