Vopseaua originala Dufa revine in Romania

Dufa Tec SRL, avand ca asociat si grupul Meffert AG, aduce din nou produsele originale germane Dufa pe piata locala.

Brandul si-a pastrat popularitatea in randul consumatorilor romani chiar si in perioada in care a lipsit de pe piata, reprezentand un sinonim pentru calitate si performanta. Conform datelor SNA de la inceputul lui 2010, Dufa era perceput ca fiind inca prezent in preferintele cumparatorilor, astfel incat se situa pe locul trei in topul celor mai bine receptate vopsele lavabile din Romania.

 

Relansarea si consolidarea Dufa pe piata romaneasca va fi sustinuta de experienta de peste 60 de ani a Grupului Meffert AG Farbenwerke, dar si de o politica de marketing si vanzari orientata catre toate segmentele pietei si bazata pe parteneriate durabile cu distribuitori si retaileri, pe atragerea si fidelizarea micilor meseriasi si satisfacerea asteptarilor consumatorilor individuali din lanturile de magazine DoItYourself.

 

Dufa ofera o gama completa de produse mass-market, dar si lacuri si vopsele destinate profesionistilor, fabricate dupa standardele foarte ridicate ale industriei germane.

 

„Ne-am propus sa ajungem pe locul doi in topul celor mai profitabile firme de profil, pana in 2015, cu o cifra de afaceri de 3.5 milioane euro pana la sfarsitul anului 2011. Investitiile importante in marketing din cursul acestui an se vor indreapta catre sustinerea magazinelor din reteaua de retail, a sectorului B2B si a partenerilor din domeniul DoItYourself”, a declarat Irinel Gheorghe, Managing Partner Dufa.

 

„Capacitatea mare de productie a celor 6 fabrici din Germania, volumele rulate si puterea mare de asimilare pe care o are un gigant in industrie permit pastrarea unui nivel constant de calitate a produsului finit, in raport cu pretul. Dufa va fi ultimul brand care va creste preturile si asta fara sa faca rabat de la calitatea ingredientelor”, a adaugat Liviu Stan, Managing Partner Dufa.

 

Produsele Dufa sunt fabricate dupa retetele originale ale Meffert AG din Germania, intre acestea numarandu-se lacuri si vopsele pe baza de apaᅡ, vopsele lavabile de inalta calitate pentru interior si exterior, tencuieli decorative, dar si produse pentru renovare, etansare si materiale speciale destinate finisajelor in constructii.

 

Vopseaua lavabila alba – Dufa Superweiss, cel mai cunoscut produs al companiei, este ecologica, nu miroase, este usor de aplicat si are un grad foarte ridicat de alb, garantand o putere de acoperire excelentaᅡ si rezistensta la uzura.

 

Produsul poarta marcajul „Der Blaue Engel (Ingerul Albastru), prin care garanteaza compatibilitatea sa cu mediul inconjurator: nu contine solventi, cuprinde plastifianti sub 0,1% si minimum de conservanti.

 

Dufa Superweiss a primit recent distinctia si marcajul „foarte bine” pe anul 2011 .

- publicitate -

trebuie să citești