Volumul producției Rottaprint a crescut cu peste 25% în pandemie

Pentru Rottaprint volumul producției în intervalul martie-mai a crescut cu peste 25%, comparativ cu aceeași perioadă din 2019.

Creșterea a fost susținută de numărul semnificativ de comenzi generate de industria dezinfectanților și de cea alimentară, în contextul pandemiei de coronavirus.

De cealaltă parte, conform datelor centralizate de Rottaprint în perioada martie-mai, industriile care au înregistrat o reducere semnificativă a numărului de solicitări au fost cea chimică, în mare parte prin scăderea cererii de etichete pentru vopseluri, și industria HoReCa.

Pentru perioada următoare, compania estimează că volumul producției va reveni la un nivel mediu normal, în principal din cauza faptului că majoritatea campaniilor promoționale desfășurate de clienți în lunile de vară sunt în acest moment oprite.

Investiție de 40.000 euro pentru siguranța personalului

În toată această perioadă, producția Rottaprint a funcționat la capacitate maximă pentru a livra în timp util toate comenzile solicitate în completă siguranță.

Pentru protecția angajaților și a famillilor acestora împotriva COVID-19, compania a luat o serie de măsuri suplimentare de igienă și a investit până în prezent circa 40.000 euro în echipamente de protecție (măști de protecție, viziere, mănuși, combinezoane), dezinfectanți și pastile de cloramină.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...