VOLT construiește la Cluj un parc fotovoltaic de 5,1MWp

VOLT construiește la Cluj unul dintre cele mai mari parcuri de sisteme fotovoltaice de tip rooftop din țară.

Parcul va avea o capacitate totală de 5,1MWp iar prima etapă a proiectului de 1,8MWp, urmează să fie puși în funcțiune și predați la cheie luna aceasta.

Este primul parc de aceste dimensiuni ce beneficiază de una dintre cele mai performante tehnologii, având panouri de 540 Wp.

Proiectele VOLT urmează să producă începând cu 2022 aproape 10.000MWh anual. Iar capacitățile și cererile sunt în continuă creștere.

VOLT EVSE Distribution, companie fondată în 2016 și unul dintre principalii furnizori locali de stații electrice de încărcare și-a dezvoltat în ultimii ani divizia de sisteme fotovoltaice.

Compania țintește pentru 2022 dublarea portofoliului de proiecte precum și a numărului de dosare aprobate în viitoarea etapă a proiectului Electric Up.

CITEȘTE ȘI: Investiții de 450 milioane euro în parcuri fotovoltaice în România

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...