Vodafone deschide un Experience Store in Afi Palace

sursa foto: img.wall-street.ro

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Romania, își îmbogățește mixul de chiriași începând cu luna aceasta, prin inaugurarea unui magazin Vodafone Experience Store în interiorul mall-ului.

 

Noul magazin Vodafone Experience Store va avea o suprafață de 500 metri pătrați și este situat la etajul 1 al mall-ului, în proximitatea patinoarului.

 

AFI Palace Cotroceni continuă astfel strategia de optimizare a mixului de chiriași prin adăugarea unui brand important precum Vodafone în portofoliu. Vodafone Experience Store vine să completeze experiența de cumpărături oferită zecilor de mii de vizitatori care calcă zilnic pragul AFI Palace Cotroceni.

 

“Îmbunătățirea mixului de chiriași a fost o preocupare constantă a echipei de management care încearcă să se adapteze cerințelor clienților aflate într-o permanentă evoluție. În acest moment putem spune că AFI Palace Cotroceni a reușit să atragă mixul optim de retaileri care ne vor ajuta să ne atingem obiectivele financiare propuse pentru 2012”, a declarat Israel Vizel, General Manager AFI Palace Cotroceni.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...