Vodafone construiește patru case în comuna Cristian

Aproximativ 400 de angajaţi ai Vodafone România participă în această săptămână la construcţia a patru case în comuna Cristian, beneficiari fiind membrii a patru familii defavorizate, susţinute de Asociaţia Diaconia Ajutor Internaţional.

Proiectul este considerat a fi unul din cele mai ample programe de voluntariat pentru construcţia de case al unei fundaţii corporative din ţara noastră, iar valoarea totală se ridică la 146.000 de euro.

Cei 400 de voluntari lucrează alături de membrii familiilor beneficiare, precum şi de o echipa de specialişti în construcţii. Casele familiilor Ştefănuţă, Nan, Siriacov şi Tieran vor fi în sistem duplex, dispun de suprafeţe de 80 metri pătraţi utili pentru fiecare apartament şi au câte 3 camere.

„Pentru noi contează mult să investim în oameni. Am ajutat numeroase familii să ducă o viaţă mai bună în condiţii decente. Mulţi oameni dezavantajaţi din punct de vedere social şi economic se frământă zilnic pentru a obţine un acoperiş deasupra capului, însă de cele mai multe ori situaţia lor financiară nu le permite să-şi procure nici cele necesare supravieţuirii. Pentru astfel de oameni dezvoltăm proiecte care să îi ajute şi să le dea o şansă de a duce o viaţă onorabilă “, a declarat David Dugeniuk, director executiv al Asociaţiei Diaconia Ajutor Internaţional.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...