Vodafone construiește patru case în comuna Cristian

Aproximativ 400 de angajaţi ai Vodafone România participă în această săptămână la construcţia a patru case în comuna Cristian, beneficiari fiind membrii a patru familii defavorizate, susţinute de Asociaţia Diaconia Ajutor Internaţional.

Proiectul este considerat a fi unul din cele mai ample programe de voluntariat pentru construcţia de case al unei fundaţii corporative din ţara noastră, iar valoarea totală se ridică la 146.000 de euro.

Cei 400 de voluntari lucrează alături de membrii familiilor beneficiare, precum şi de o echipa de specialişti în construcţii. Casele familiilor Ştefănuţă, Nan, Siriacov şi Tieran vor fi în sistem duplex, dispun de suprafeţe de 80 metri pătraţi utili pentru fiecare apartament şi au câte 3 camere.

„Pentru noi contează mult să investim în oameni. Am ajutat numeroase familii să ducă o viaţă mai bună în condiţii decente. Mulţi oameni dezavantajaţi din punct de vedere social şi economic se frământă zilnic pentru a obţine un acoperiş deasupra capului, însă de cele mai multe ori situaţia lor financiară nu le permite să-şi procure nici cele necesare supravieţuirii. Pentru astfel de oameni dezvoltăm proiecte care să îi ajute şi să le dea o şansă de a duce o viaţă onorabilă “, a declarat David Dugeniuk, director executiv al Asociaţiei Diaconia Ajutor Internaţional.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...