Vocalio, aplicația câștigătoare a hackathlonului organizat de Kaufland, disponibilă în Google Play

Trending

Vocalio, aplicația câștigătoare a primului hackathon social organizat de Kaufland, este disponibilă, de astăzi, în Google Play.

Aplicația mobilă este dedicată îmbunătățirii procesului de comunicare pentru persoanele cu deficiență de vorbire și auz.

Vocalio se bazează pe selectarea unor imagini sau cuvinte care transmit în mod vizual și auditiv ceea ce utilizatorul nu poate să spună interlocutorului.

La nivelul funcționalităților principale, Vocalio permite transformarea discursului vorbit în text, redarea audio a expresiilor predefinite, fiind totodată programată să sugereze expresii bazate pe geolocație.

De asemenea, aplicația mobilă a fost prevăzută cu un design intuitiv, fiind astfel foarte ușor de folosit. Momentan, aplicația este disponibilă în limba română.

Competiția organizată de Kaufland a fost creată pentru a ajuta la o mai bună integrare a persoanelor cu dizabilități pe piața muncii.

În total, 15 echipe și-au prezentat în fața juriului soluțiile la care au lucrat timp de o lună. Premiul cel mare, în valoare de 16.000 de dolari, a fost câștigat de echipa Needs Assistance.

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești