Vivre, vânzări de peste 200 milioane euro, în opt ani de activitate

Vivre aniversează 8 ani de activitate, iar, conform datelor raportate până în prezent, compania a înregistrat vânzări de peste 200 milioane de euro și 800.000 de clienți, în nouă țări europene.

În ceea ce privește numărul total de comenzi procesate, 4,8 milioane de pachete au ajuns la clienții din România și din celelalte opt țări în care operează compania, cele mai multe fiind distribuite în România, Bulgaria, Ungaria și Croația.

Creștere de 42% în primele luni din 2020

În primele patru luni ale anului curent, vânzările companiei au urmat o dinamică ascendentă, marcând o creștere de 42% față de aceeași perioadă din 2019.

În intervalul ianuarie – aprilie 2020, pe site-urile Vivre au fost plasate peste 350.000 de comenzi, valoarea totală depășind 22 milioane euro.

Creșterea se datorează, în principal, interesului tot mai ridicat pentru cumpărăturile efectuate în mediul online, un alt factor important care a contribuit la înregistrarea acestor majorări și la o sporire semnificativă a traficului pe website-urile companiei, a fost izolarea la domiciliu.

În perioada 5 – 13 mai 2020, clienții Vivre beneficiază de reduceri de până 80% la mobilier, canapele și fotolii, textile pentru casă, accesorii bucătărie și dining, decorațiuni, covoare, articole lifestyle și altele.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...