Vivre invită retailerii offline să listeze produse pe vivre.ro

Vivre, un magazin online de mobilier, decorațiuni și articole de lifestyle din România și Europa de Est, invită retailerii offline să comercializeze propriile produse pe Vivre.ro.

Astfel, pentru a veni în sprijinul comerțului tradițional, dar și al clienților dornici să beneficieze în condiții de siguranță de produsele de care au nevoie, Vivre pune la dispoziția retailerilor site-urile și aplicațiile proprii, oferind acces la o destinație online de home & deco accesată de peste 6.000.000 de vizitatori lunar.

„Deschidem porțile Vivre.ro pentru toți retailerii de home & deco și lifestyle care își doresc să aibă acces la baza noastră de clienți. Comunitatea din care facem parte are nevoie să ne concentrăm eforturile către un scop comun, fluxurile economice trebuie să funcționeze în continuare, iar online-ul este veriga care poate sprijini”, a declarat Monica Cadogan, CEO & Co-fondator Vivre.

Începând cu 16 martie 2020, toți retailerii din România ce doresc să se alăture inițiativei pot trimite un mail la adresa [email protected]  sau suna la numerele de telefon +40 723 237 609 și +40 769 641 205.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...