Centrul comercial Vivo Cluj Napoca va fi modernizat

Începând din luna iunie, centrul comercial Vivo Cluj Napoca va trece printr-un proces de modernizare ce va aduce un aer călduros, contemporan, tânăr.

Pentru ca acest proces să fie resimţit foarte puţin atât de clienţii, cât şi de chiriaşii centrului comercial, lucrările de renovare se vor realiza pe etape, majoritatea fiind efectuate pe timpul nopţii. Lucrările din fiecare zonă vor începe după finalizarea celor din zona anterioară.

Prima zonă care va îmbrăca noua „garderobă” de design interior va fi zona de servire a mesei. Noul look va fi definit de conceptul „Home Away From Home”, ce va aduce un sentiment de confort combinat cu un aer călduros ca acasă. Noul food court va fi împărţit în patru zone ce vor aduce experienţe noi clienţilor noştri. Astfel, clienţii centrului vor putea servi un ceai în Zona de Livadă, vor putea servi masa alături de familie în confortul Zonei de Picnic, vor putea savura o cafea în Coffee Lounge, sau se vor putea relaxa în Living Lounge.

A doua zonă de modernizare va avea în vedere perimetrul intrării 3 a centrului comercial, unde, printre altele, va fi creată o zonă de relaxare.

Următoarea etapă va include crearea a două noi zone de relaxare, unde clienţii vor avea posibilitatea să aibă un moment de răgaz în timpul cumpărăturilor, să citească o carte sau să îşi încarce telefonul.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...