Vivalia Arad se apropie de finalizarea vânzărilor

Complexul rezidențial Vivalia se apropie de finalizarea vânzărilor, iar în prezent mai sunt disponibile 15 apartamente. 

„Suntem extraordinar de încântați de faptul că atât de mulți arădeni ne-au ales și că eforturile noastre de a construi cu responsabilitate sunt apreciate. În prezent, piața este mult mai matură, iar clienții sunt foarte atenți la ceea ce aleg, iar faptul că ne-au ales într-un număr atât de mare până în acest moment confirmă standardul ridicat pe care îl oferim. Ce altceva ne mai diferențiază?  Viziunea unui ansamblu rezidențial creat special pentru viitorul arădenilor și inspirat de viața lor, cu dorințe și nevoi actuale. ” ( Victor Chebeleu, CEO Vivalia). 

„În topul preferințelor de anul acesta se situează apartamentele cu 2 și 3 camere. Acestea au fost alese în principal  de familii tinere, moderne, familii care și-au  dorit un apartament spațios, compartimentat inteligent și cu design modern. Ceea ce este de necontestat este faptul că toate apartamentele noastre au fost gândite până la cele mai mici detalii pentru a oferi confort proprietarilor, iar cele cu 2 si 3 camere sunt ideale din toate punctele de vedere pentru orice tip de familie. În prezent, mai avem disponibile un număr limitat de unități locative astfel că ii invităm pe toți cei interesați să ne contacteze cât mai repede , cu atât mai mult cu cât oferim în continuare la alegere, surprize utile de apartament nou:  finisaje, mobilier sau electrocasnice, pentru a-ți crea confortul de acasa. ” ( Nicoleta Ghiulan, Director Marketing-Vânzări Vivalia).

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...