Visteon a închiriat 5.000 mp spații birouri în ISHO Timișoara

Compania de consultanță imobiliară JLL a asistat Visteon Corporation în procesul de închiriere a spațiilor de birourilor pentru sediul din România. Visteon a închiriat 5.000 mp în ISHO Office building, parte a complexului multifuncțional ISHO campus Timișoara.

Visteon Corporation este specializată exclusiv în proiectarea și producția de componente electronice de bord pentru industria auto, iar centrul din Timișoara va deservi clienți precum VW, Porsche, PSA and Jaguar Land Rover.

Timișoara este una dintre cele mai dinamice piețe de birouri din România, cu un volum impresionant de proiecte anunțate pentru anii viitori. Apropierea de Europa de Vest și prezența puternică a mai multor companii de producție contribuie la creșterea atractivității din punct de vedere al dezvoltării de noi spații de birouri.

JLL a fost în 2018 liderul pieței de birouri la nivel național, cu o pondere de 23% din suprafața tranzacționată în întreaba țară și de 25% la nivelul Bucureștiului. Printre cele mai importante tranzacții în care JLL a fost implicată anul trecut se numără Microsoft (24.200 de metri pătrați) și Thales (5.300 de metri pătrați).

- publicitate -

trebuie să citești