All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 17 ianuarie | 2021
-2.9 C
București

Vimetco Extrusion a devenit furnizor pentru construirea de heliporturi

Vimetco Extrusion, filială ALRO, a devenit furnizor pentru una dintre cele mai sofisticate industrii, oferind produse cu valoare adăugată foarte mare pentru construirea de heliporturi.

Vimetco Extrusion a încheiat un parteneriat cu ABC Development Aviation, o companie certificată ca dezvoltator și instalator de elemente de aerodrom și infrastructură pentru dezvoltarea platformelor tip heliport fabricate în România.

Primul beneficiar al platformelor realizate din profile de aluminiu produse la Slatina este heliportul Spitalului Județean de Urgență din Bistrița, care deține în acest moment punțile de aterizare necesare pentru elicopterele care transportă cazuri de urgență.

Mai mult, după realizarea acestui proiect în Bistrița, cel de-al doilea heliport este construit în prezent la Spitalul Județean de Urgență Bacău.

După finalizarea primelor heliporturi, alte două proiecte similare sunt, în prezent, în discuții, pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie S. Curie” din București și Spitalul Județean de Urgență Suceava.

- PUBLICITATE -