Viessmann îți oferă soluții simple pentru probleme frecvente

Se apropie iarna și tot mai mulți dintre noi caută soluții eficiente, fiabile și convenabile de încălzire.

Pentru o țară ca România, unde iernile sunt lungi și geroase, iar alternativele de alimentare diferă de la locație la locație, o companie bună în ceea ce privește soluțiile de încălzire este o companie care pune un accent deosebit pe calitate, dar și pe diversitate, așa cum este cazul companiei germane Viessmann.

De-a lungul timpului, Viessmann s-a transformat într-un producător de sisteme de încălzire recunoscut în întreaga lume pentru calitățile superioare ale centralelor sale termice, dar și diversitatea lor.

Alături de tot felul de sisteme de refrigerare și sisteme industriale, din gama de produse Viessmann mai fac parte și sisteme de încălzire cu multiple aplicații.

Compania Viessmann a luat naștere în anul 1917, când producătorul de cazane care i-a împrumutat numele s-a hotărât să-și transforme pasiunea în afacere.

De la începuturile sale și până acum, despre Viessmann se poate spune că a fost și a rămas o afacere de familie, doar că această familie, pe lângă cei ce poartă numele Viessmann, include și alți 12.750 de angajați răspândiți în toate colțurile lumii, care zi de zi se dedică trup și suflet scopului lor comun de a simplifica și îmbunătăți câtuși de puțin viețile cumpărătorilor produselor lor.

Iar când pornești de la premisa unui management de top și a unor angajați dedicați, rezultatele nu pot fi decât din cele mai spectaculoase.

Ce fel de soluții oferă compania Viessmann românilor care vor să petreacă o iarnă călduroasă?

Așa cum am spus și în rândurile de mai sus, compania Viessmann produce sisteme de încălzire, sisteme de răcire și sisteme industriale. Și cu toate că se descurcă exemplar pe toate planurile, nimic nu i-a adus atât de multă faimă ca celebrele sale soluții de încălzire.

Colecția de sisteme de încălzire Viessmann este formată din mecanisme din cele mai performante, potrivite atât pentru clădirile rezidențiale, cât și pentru cele ridicate cu scop comercial.

Cele mai modeste sisteme din punct de vedere al puterii, au o putere minimă de doar 2 kW, în timp ce cele mai performante ajung la 2.200 de kW.

În ceea ce privește alimentarea, sistemele Viessmann, în funcție de tipul lor, funcționează pe bază de combustibili lichizi, solizi sau gazoși.

De asemenea, tot din această categorie de produse, mai fac parte și sisteme fotovoltaice sau sisteme termice solare care nu au nevoie de niciun alt combustibil cu excepția energiei solare pentru a produce energia necesară într-o locuință.

Mai mult, pentru cei care sunt interesați de un sistem mai complex și au și spațiul necesar instalării lui, Viessmann le oferă sisteme de cogenerare, precum și pompe de căldură.

De ce să investești în sisteme termice Viessmann dacă îți dorești o locuință călduroasă?

Germania este o țară cu tradiție în ceea ce privește companiile producătoare de sisteme termice, în special cazane.

Chiar și la ora actuală, la fel cum era cazul și atunci când Johann Viessmann a pus bazele afacerii sale, pentru încălzirea celor mai multe locuințe din Germania se folosesc cazane termice, lucru pentru care se poate spune despre germani că au ajuns să desăvârșească tehnologia din acest domeniu.

Iar Viessmann nu numai că nu face excepție de la regulă, ci se numără printre cele mai bune companii producătoare de cazane nu doar din Germania, ci din întreaga lume. Cu alte cuvinte, merită să investești într-un produs Viessmann dacă urmărești să faci o investiție profitabilă, pe termen lung.

Despre Viessmann mai putem spune că este o afacere care nu numai că se luptă să țină pasul cu tendințele actuale din domeniul încălzirii, dar de cele mai multe ori le stabilește.

Așa cum există și alte companii producătoare de cazane, există și producători de sisteme solare, dar nimeni nu oferă servicii atât de elaborate precum compania Viessmann.

De exemplu, sistemele solare Viessmann dispun de toată documentația instalării și utilizării lor pe website-ul oficial al companiei și pot fi folosite, la fel ca multe alte produse Viessmann, prin intermediul unor aplicații performante, care îmbunătățesc considerabil experiența de utilizare a proprietarilor lor.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...