Via Sport prin Mega Image

.
.

Mega Image se alatura initiativei Via Sport de a promova miscarea in aer liber si va sustine evenimentele din doua weekend-uri, in perioada 11-13 iulie si, respectiv, 22-24 august. Astfel, pe parcursul evenimentelor, Mega Image va amplasa pereti pentru escaladat, atat pentru adulti, cat si pentru copii, va incuraja sportivii si va oferi fructe proaspete participantilor. 

Aceasta sustinere face parte din strategia de sustenabilitate a Mega Image si se va desfasura sub umbrela proiectului “100% Energie Verde” Mega Verde pentru Tine.

“Ne bucuram de implicarea in acest proiect care coincide cu angajamentul companiei noastre de a investi permanent in dezvoltarea sustenabila, in special in directia protectiei mediului, sustinerea unui stil de viata sanatos, a unui mediu mai putin poluat si a unui aer mai curat.  Proiectul nostru ‘100% Energie Verde’ Mega Verde pentru Tine completeaza initiativa Via Sport de promovare si adoptare in randul locuitorilor din Bucuresti a unor masuri sustenabile, care sa ofere orasului un aer mai curat”, a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image Romania.

Pe langa actiunile propuse de Mega Image in cadrul evenimentelor Via Sport,  participantii pot lua parte, gratuit, la toate activitatile organizate la fata locului. Via Sport pune la dispozitie zone special amenajate si optimizate pentru fiecare activitate desfasurata, astfel: doua zone pentru sport – baschet, tenis de masa, badminton si volei; o zona de concursuri; o zona pentru copii (zona kids) – mini baschet si mini fotbal; zona pentru recreere – yoga, sah, carti, rummy; zona de lectura si zona de relaxare.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...